KONTAKT

Välkommen in till Made by Mary! 

Made by Mary är en av Sveriges mest framgångsrika matbloggar som fokuserar på grön och vansinnigt god mat som är bra för både kropp, jord och själ.

2013 belönades bloggen med två bloggpriser i Matbloggspriset;  ”Folkets val 2013” samt ”Bästa bak & dessertblogg 2013”. 2015 vann bloggen även kategorin ”Bästa foto 2015”

Under 2016 placerade sig bloggen som nr 2 på Sveriges bästa vegetariska matbloggar av Cision och boken den vegetariska kokboken ”Made by Marys Gröna Frukost” kom ut via Pagina förlag. 

Jag som driver bloggen heter Mary Strömberg Bååth och brinner för grön mat, fotografi, lantliv och slow living. Livet ska inte bara handla om att ta sig från A till B, att göra saker och ting så fort som möjligt eller att leva utifrån andras förväntningar. Min resa att våga följa mina drömmar började med en Stroke men slutade i en ny karriär och en flytt från storstan ut till ett litet samhälle med skogen runt husknuten. 

Förutom samarbete inom ramarna för blogg och Instagram så jobbar jag även som frilansande fotograf och kreatör och skapar recept och receptbilder för webbsidor,  kundtidningar och receptfoldrar men anlitas även frekvent för olika kampanjer inom sociala media. 

Jag har bland annat jobbat med kunder som Hemma med Ernst Magasin, Årets Kock, Zeta, Bonduelle, Annas Pepparkakor, Lejonet & Björnen, Electrolux, Nespresso och Wrangler mfl.

Jag är utbildad civilekonom med inriktning på sociala medier och marknadsföring och  håller även workshops i matfotografi och styling, föreläser om att våga ta steget och följa sin dröm samt coachar inom blogg, försäljning  och kvinnligt företagande. 

Är du ute efter ett samarbete, vill anlita mig som föreläsare eller kanske en workshop inom matfotograf? Är du bloggare och känner att du sitter fast och inte vet hur du tar dig vidare, hur du bemöter kunder och skapar en hållbar struktur i ditt företag? Kontakta mig på mary (at) madebymary.se!